Programare online

Noutăți

SPA pentru păr în condiții casnice: 3 măști simple și sfaturi care-ți vor face părul de admirat!

  

Venirea verii ne pune pe jar, nu-i așa, fetelor? Ba mai trebuie să dăm jos câteva kilograme, ba vrem să ne bronzăm pentru a scăpa de nuanța palidă a pielii...dar nicidecum nu-i acordăm atenție părului nostru, cel care are nevoie de îngrijire deosebită în acest sezon.

Părul nostru este alcătuit 10-15% din apă. Sub influența razelor solare de vară, apa se evaporă din corpul nostru mult mai repede decât în alte sezoane. De aceea, vara, cu siguranță ați observat că părul este mai uscat, se deteriorează mult mai ușor și e foarte firav.

No panic! Soluții există întotdeauna, iar noi ne vom împărtăși cu câteva dintre ele. 

De unde să începi?
În primul rând, trebuie să-ți schimbi produse pentru îngrijirea părului. Șampoanele, balsamurile și spray-urile obișnuite trebuie înlocuite cu produse cu un conținut ridicat de keratină, pantenol, aloe vera sau mentă. Toate aceste suplimente active îți hrănesc profund părul și îți împrospătează scalpul.
De asemenea, îți recomandăm să acorzi atenție șampoanelor și balsamurilor marcate cu „SUN”, linie concepută special pentru îngrijirea părului în timpul verii. 

Suntem ceea ce mâncăm!
Nutriția ne afectează aspectul fizic. Vara, merită să-ți revizuiești stilul alimentar. Pentru a păstra frumusețea părului, mânâncă alimente bogate în vitaminele A, C și D, precum și vitamine B, fier, zinc și acizi grași. Nu uita să bei suficient lichid pentru a menține echilibrul de apă în organism.
De asemenea, vei face bine dacă-ți vei clăti părul cu infuzie răcită de urzică și mușețel.

SPA în condiții casnice! 
Fă-ți timp pentru tine, pentru aspectul tău fizic și starea ta interioară. Viața în orașele mari le oferă zilnic o doză de șoc părului și pielii noastre: poluarea cu gaze, birourile arhipline, soarele înfiorător...
Organizează-ți o zi de relaxare și frumusețe!
Și nu este necesar să vizitezi SPA-uri costisitoare, poți aranja un program de relaxare fără a ieși din casă. Ești gata? Hai să începem!
Încearcă să eviți băile fierbinți pentru a nu-ți usca pielea și părul.
În sezonul de vară, îți poți diversifica procedurile SPA cu diverse măști din fructe și legume proaspete pentru piele și păr.

Masca de aloe
Pentru o strălucire sănătoasă a părului, pregătește o mască din aloe. Se amestecă 1 linguriță de aloe, 1 linguriță de suc de lămâie, 1 gălbenuș de ou.
Cu amestecul obținut masezi ușor scalpul apoi lași timp de 20 de minute să acționeze.

Mască reparatoare cu Kiwi
Ingrediente: 2 kiwi, 4-5 frunze de mentă, 2 lingurițe de floare de tei.

Turnați  1 cană cu apă clocotită peste floarea de tei și lăsați-o să se infuzeze jumătate de oră. Se strecoară ceaiul rezultat și se adaugă piureul de kiwi și menta tocată fin. Aplică masca pe păr cu mișcări ușoare și lăs-o să acționeze 20 de minute. După procedură, spală-ți părul cu șampon.
Chiar după prima procedură vei observa că părul a devenit strălucitor și neted.

Masca de păr cu caise
Masca de caise este ideală pentru părul uscat. Bogate în vitamina A, fier și magneziu, caisele vor oferi părului strălucire sănătoasă. 
Ingrediente: 3-4 caise, 1 linguriță de ulei de jojoba.
Decojește caisele și dă-le prin blender sau pisează-le bine cu o furculiță. La compoziția obținută adaugă 1 lingură de ulei de jojoba.
Amestecul rezultat îl distribui pe lungimea părului și-l lași timp de 1 oră. După procedură, spală părul cu șampon.

Cu siguranță există și alte rețete pentru un păr frumos, sănătos și mătăsos. Dacă ai încercat vreuna și ești mulțimită, împărtășește-o cu noi în comentarii. 

Până atunci, să ne vedem la vară, cu o podoabă capilară demnă de aplauze!
Monne

©   All Rights Reserved Privacy Policy

Confidențialitatea Dvs. este importantă pentru noi și, din acest considerent am descris detaliat modul în care colectăm, folosim și partajăm informațiile Dvs. personale. Vezi detalii
Sunt deacord